perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kirpparilöytöjä ja kaapinoven uusi elämä :)

Kerkesin pitkästä aikaa käymään pikaisesti paikalliset kirpparit ja jotain tarttui matkaankin. Löysin ihanan vanhahkon keksirasian ja puolarullat :) ne löysivät aika pian paikkansa meiltä mutta nyt taas tuntuu että sais alkaa vanhemmasta päästä tuota tavaraa karsimaan :D Voi kun osaiskin sen jalon taidon että luopuis aina yhdestä tavarasta kun ostaa uutta ;)

Sain myös tuunattua toisen vanhan kaapinoven loppuun.. Siitä tuli tuommoinen taulu joka löysi paikkansa keittiöstä vitriinin päältä :) Toisesta on suunnitteilla liitutaulu, siitäkin voisin napsasta kuvaa kunhan valmistuu :)

4 kommenttia:

  1. Täältähän löytyi ihana blogi <3 Kirppareilta usein tekee mukavia löytöjä :) Minä vein joskus omia tavaroitani myyntiin ja isäntää hieman nauratti kun varmaan saman verran löytyi viikkojen aikana uusia tavaroita meille :) Kivan näköinen tuo duunattu taulu :) Leppoisaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  2. Kiva että löysit blogini :) minä oon ihan aloittelija näissä hommissa ja blogia kirjoitellut vasta muutaman kuukauden :) Niin se vain on että kummasti aina löytyy uutta ihanaa kirpparilta, ja eikös se oo ihan luvallistakin välillä vähän ostella ;) Mukavaa sunnuntaita sinnekkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin aloitin viime elokuussa ja hapuilevaa ja varmasti kirjoitusvirheitä täynnä on blogini, mutta en anna sen ressata vaan nautin tästä blogin pitämisestä ja uusista ystävistä joita tätä kautta löytää <3 Hyvältä blogisi näyttää joten ilolla seuraan tätä :)

      Poista
    2. Minä kävinkin kurkkimassa sinunkin blogia, niin kivoja juttuja ja hienosti kirjoitat :) kiva alkaa seuraamaan myös! :)

      Poista