maanantai 11. toukokuuta 2015

Kesä kesä tule jo!! :)

Nyt onkin ollut vähän hiljaiseloa kun viime viikolla aloitin työt kahden vuoden kotona olon jälkeen.. Tänään olikin lyhyt aamuvuoro ja kerkesin työpäivän jälkeen käymään multasormessa ja rautiassa vähän katsomassa pihajuttuja ja kukkia... :) Multaa ja heinänsiementä oli tarkoitus ostaa mutta mukaan tarttui vähän muutakin :D Ei vaan malta olla laittamatta tuota terassia kesäkuntoon ;) Ostin muutamat kukat tuohon metalliseen pyörään, pari amppelikoukkua ja pari ihanaa ruukkua :) amppelikoukut tulee tuohon pergolan tolppiin kiinni kun vain osaisin päättää paikat :) tässäpä vähän tunnelmakuvia terassilta, kesää odotellessa :)

Pyörä haki vähän paikkaansa mutta päätyi lopulta tuohon.. ehkä parempi kuin terassilla, ei pääse kaatumaankaan niin helposti :)

Mukavaa viikkoa kaikille ♥

4 kommenttia:

  1. Tsemiä töiden aloitukseen <3 Kauniita kuvia :) Minulla on vielä terassit kesäkuntoon laittamatta mutta kunhan tämä selkäkipuni helpottaa niin sitten joku viikonloppu pidettävä pihatalkoot <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) ihan kiva välillä olla töissäkin kun kauan olin lasten kanssa kotosalla :) meilläkin vielä tuo terassi vaiheessa, aidoitusta puuttuu vielä jonkun verran ja joku aurinkovarjo/katos on mietinnässä myöskin :) toivottavasti pääset sinäkin vielä nauttimaan oman pihan laitosta ja selkäkipu antaa periksi.. se on kyllä kurjaa kun joku paikka vihoittelee.. samoin sinne kivaa ja kivuttomampaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  3. Vau! Teillä on iso terassi! Kaunis pyörä ja kukat.

    VastaaPoista
  4. Kiitos :) Eka kesä kun päästään nauttimaan uudesta terassista, niin ihanaa! :)

    VastaaPoista