perjantai 22. toukokuuta 2015

Liitutaulu valmistui ja keittiö sai kestävät ja helppohoitoiset matot.. :)

Mä oon pyöritellyt jos minkälaista mattoa meidän keittiössä vaan ei oikein mikään ole menestynyt siellä.. Viimein päätin hankkia sinne muovimatot vaikka alkuun ajattelinkin että ne on vähän ankean tuntoset jalalle tms mutta toisinpa kävi! Tuo muovikudehan on kuitenki yllättävän pehmeän tuntoinen. Katselin pitkään noita käytävämallisia muovimattoja mut ei oikein löytynyt mieluista niin löysin sitten facekirpparin kautta (taas :D) tekijän joka tekas mulle ihanat pyöreät piparkakkureunaiset matot. Voin vinkata tekijän jos joku kiinnostui ;) Ja näissä matoissahan on huippua kun ne on niin helppo pitää puhtaana vain pyyhkimällä/vesipesulla ja toki koneessakin saa käyttää :)

Liitutaulunkin sain tehtyä valmiiksi siitä vanhasta kaapinovesta ja se löys paikkansa keittiöstä :) 

5 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset matot, eikä ainakaan kuvista huomaisi että ovat muovimatot :) Keittiössä onkin hyvä olla helposti puhdistettavat matot :) Aurinkoista sunnuntaita :) P.s kaunis myös tuo liitutaulu :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat nuo matot! :-) Onkohan ne tehty ihan kaupan muovipusseista tehdystä kuteesta vai sellaisesta mitä niissä lapsuudessa tutuissa kaupan muovimatoissa on? Hankala selittää eroa, se on ehkä vähän enempi sellaista mattapintaista se ostomattojen kude.

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta huomasin kommenttisi :/ voih mulla ei oo kyllä hajuakaan minkälaisesta kuteesta nuo on tehty mutta mielestäni ovat hieman semmoista mattapintaisen näköistä materiaalia :)

    VastaaPoista
  4. T-Shirts | T-Shirts | T-Shirts | T-Shirts | T-Shirts | T-Shirts
    T-Shirts. titanium bikes for sale T-Shirts | T-Shirts. T-Shirts. T-Shirts. T-Shirts. T-Shirts. T-Shirts. T-Shirts. 2018 ford ecosport titanium T-Shirts. T-Shirts. titanium helix earrings T-Shirts. titanium lug nuts T-Shirts. sunscreen with zinc oxide and titanium dioxide

    VastaaPoista